Medlemskap

I ditt medlemsskap ingår grundkursen som ger dig baskunskap till Simply Jumpings system för hoppträning. 

Kursen tar även upp mental träning, tips om hur man hanterar hästen på marken,  fysträning, veterinärkunskap och tips från hovslagare. Hela systemet bygger på att experter på olika områden delar med sig av sina kunskaper i en strukturerad ordning.

Genom medlemskapet i Simply Jumping får du tillgång till våra forum där du med andra hoppryttare kan skapa grupper för att tillsammans kunna utvecklas och utbyta erfarenheter. Du får även tillgång till alla våra blogginlägg samt möjlighet att skicka in egna filmer från träning och tävling för utvärdering.

I lektionerna med hoppövningar får du tydliga instruktioner i både skrift och video, samt tydliga banskisser. Övningarna är väl beprövade och enkla att bygga upp, med avstånd för både häst och ponny.

Du har nytta av Simply Jumping som inspirationskälla vare sig du siktar högt eller om du bara vill hoppa på skoj med ett mål att bli bättre. Simply Jumping hjälper dig att göra det på ett säkert och bra sätt för dig och din häst. 

 

SÅ HÄR FUNGERAR SIMPLY JUMPING

Som medlem får du tillgång till grundkursen som är en förutsättning för att lyckas bra i alla systemets kommande kurser. Medlemskapet är också en förutsättning för att fortsätta din utveckling i systemet. 

När du är klar med grundkursen skickar du in en video på examensbanan som utvärderas så du och din häst besitter de grundkunskaper som krävs för att gå vidare till nästa nivå. När du blivit godkänd att gå vidare en nivå kan du själv välja att ta hela kursen eller gå direkt till examensbanan, vilket gör att du kan hoppa direkt till nästa nivå. För att få den bästa grunden i alla områden rekommenderar vi att man följer alla kurserna även om man kanske redan befinner sig på en högre nivå.  

Övningarna i varje kurs blir tillgängliga med veckointervaller så att du i lugn och ro kan följa den genomtänkta utbildningsplanen. Grundkursen finns alltid tillgänglig så länge du är medlem i Simply Jumping och de andra kurserna finns åtkomliga så länge du prenumererar på dem.