Medlemskap

I ditt medlemsskap ingår grundkursen som ger dig baskunskap till Simply Jumpings system för hoppträning. 

Kursen tar även upp mental träning, tips om hur man hanterar hästen på marken,  fysträning, veterinärkunskap och tips från hovslagare. Hela systemet bygger på att experter på olika områden delar med sig av sina kunskaper i en strukturerad ordning.

Genom medlemskapet i Simply Jumping får du tillgång till våra forum där du med andra hoppryttare kan skapa grupper för att tillsammans kunna utvecklas och utbyta erfarenheter. Du får även tillgång till alla våra blogginlägg samt möjlighet att skicka in egna filmer från träning och tävling för utvärdering.

I lektionerna med hoppövningar får du tydliga instruktioner i både skrift och video, samt tydliga banskisser. Övningarna är väl beprövade och enkla att bygga upp, med avstånd för både häst och ponny.

Du har nytta av Simply Jumping som inspirationskälla vare sig du siktar högt eller om du bara vill hoppa på skoj med ett mål att bli bättre. Simply Jumping hjälper dig att göra det på ett säkert och bra sätt för dig och din häst. 

 

SÅ HÄR FUNGERAR SIMPLY JUMPING

Som medlem får du tillgång till alla Simply Jumpings kurser. Du avgör själv vilken nivå du och din häst är mest lämpad till att starta på. Ett tips är att börja i grundkursen så att du lär dig systemet.

Det finns möjlighet att få feedback genom att skicka in filmer av befintliga övningar som Lennart kommer att kommentera och föreslå vilka övningar som kan vara bra att träna mer på. Det går även att få feedback och tips av Mikaela för mental coachning om önskas. 

Målet med Simply Jumping är att du själv i lugn och ro skall kunna utvecklas i den takt du själv önskar. Att få tillgång till ett genomtänkt och systematiskt sätt att träna kommer att ge resultat. 

Lycka till med täningarna!